Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday : Withdraw Paypal

Finally, I have the 'guts' to withdraw my paypal! Hihihi
Macam biasa la, amount bukan lah banyak sangat tp soalan biasa juga mau tanya..
Siapa bagi duit free??!!
Kau ada??!! Ho ho ho..

Selain Nuffnang, paypal pun tabung online saya!
Duit ni mmg 100% hasil taip menaip menyiapkan paid post..
Sudah lama tidak buat paid post.. Mau start balik la! ;p

an acorn is a chav --> sila abaikan ;p


Salam Maulidur Rasul to my Muslim friends. ^_^ 

21 comments:

  1. Byk juga bah tu...sapa mo bagi duit free2.....

    ReplyDelete
  2. byk2....buli blnja mkn nie.... hahahaha

    ReplyDelete
  3. uinaah siok baitu..sepa nda mau klu free. baru tau paypal pun begini pula hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ba... taip sikit ja.. dpt $$.. kalau buat paid post, mmg kena byar di paypal. kunun2 mau withdraw after dpt USD50, tp astaga mcm nda pandai bertambah ni.. hahahah

      Delete
  4. Banyak juga tu Just..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buli la bikin beli cheongsam. hahahah

      Delete
  5. Replies
    1. baru update entry sia ni.. sia kasi link entry lama pasal ni paid post.. check kio.. :)

      Delete
  6. Uii naa..selama ini sumber earning online sy hanya melalui Nuffnang, Churp2, Says, sma jawab survey saja..teda pulak terpikir mau buat paid post..kena cuba ini..

    anyway, congrats for that passive income.. hehe!! ada juga bikin beli beras..

    ReplyDelete
    Replies
    1. di ofis kena block fb, kalau nda mmg sy berchup2 and says jg... so lps ni kena la rajin2 buat paid post balik. hehehe.. try la.. :)

      Delete
  7. paling last sy buat paid post was...hmmm..mcm 2 years ago...tapi skrg paid post nda macam dulu bah...i remember, i can get usd5 for doing one post..so imagine kalo rajin bikin paid post in a week, say 3 posts. sudah buli dapat usd60 per month..sepa kasi kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la carol. sia pun 2yrs ago jg. last2 sia withdraw ja la. bikin beli cheongsam utk gath nnt. hehehehe.. sia nda la every week buat paid post. tu la nda pandai bnyk2 tu tabung. hahaha..

      Delete
  8. congratssss.... bagus lagi kau moiii ada lagi dpt payment frm blogging.... congrats... betul... siapa mau kasih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. siok jg ada tabung online ni.. hihihi.. mau start balik lagi ni mcm ni.. heheheh

      Delete
  9. Ya bah kan, mana mau kana bagi duit mcm ni hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ba kan sis.. ada ka yg nda agree ni aa.. abaikan! ;p

      Delete

You're 'bout to corner... ;p